søndag 28. februar 2010

God morgen alle sammen



klokka er 5 så her er det ingen kjære mor... litt i tidligste laget syns mamma, jeg er helt i himmelen og leker med alle lekene mine og ser på tv i stående stilling. 
så sjå ka æ kainn:)

Blogglisten

3 kommentarer:

  1. Å så flink du har blitt til å reise deg opp og stå Aron! Her går det unna ser jeg!
    Men 5 var litt tidlig ja... helt enig med mammaen din der altså! Skal vi bli enige om at du sover til i hvert fall halv sju i morra?

    Klem fra Tuvamormor

    SvarSlett
  2. Er det noe å se på tv kl. 5 da gullgutten. Jeg bare spør jeg, for jeg pleier ikke å stå opp så tidlig. Nå er OL ferdig også. Funderte på hvilken kanal du skal se når du kommer hit på onsdag.... Kjempeklem fra mormor som gleder seg veldig til du kommer....

    SvarSlett
  3. tusen takk for koselige hilsener.
    Veldig morro å stå oppreist for da ser je gjo mye bedre og får mere oversikt og jeg rekker tak i ting jeg ikke har rukket tak i før. Og jeg må jo bare innrømme at jeg er superstolt:)

    Jeg tok de morgentimene til etteretning Tvuamormor men får heller prøve litt harder eneste natt. ble nemlig kl 4.45 i morges.
    men har en deal til i morra håper mamma

    mormor; dere har vel cartoon network som står på døgnet rundt tenker jeg, ellers kan jeg se på værmeldigna eller god morgen norge jeg, det er supermorsomt.)

    gleder meg til å komme å hejre hos dere.

    stor klem fra Aron

    SvarSlett