søndag 12. juni 2011

dagene går, og regnet har gjemt seg??...


I allefall i dag. Endelig litt sol. Jeg har derfor vært ute og funnet den største vannpytten og vannrestene etter de siste dagers regnvær. Den bada jeg bokstavelig i. Blaut til brystkassa gitt. Pappa måtte kle av meg utenfor blokka, siden buksa var så møkkete og våt. 
Ellers er det ikke mye som skjer om dagen. vi koser oss hjemme, i barnehage og litt på jobb. Vanlige dager for å si det sånn. Men om to uker er det ferie og vi skal til Nabben og feire sankt hans. Det skal bli gøy og koselig. 
Min nye hobby er dessuten å blåse på visne løvetenner. Utrolig morsomt når de grå tingene flyr avgårde. Litt vanskelig å blåse noen ganger. 

Vi var på Hafslunds miljøfestival for barn i Frognerparken forrige Søndag.  Dit ble også mormor, bestemor, onkel og tante og reservetante, mamma og pappa med også. Vi storkosa oss. Musikken var i allefall interessant og jeg forsøkte å presse meg inn backstage. Funka ikke helt da, så jeg løp litt rundt om kring rundt scenen i stedet.


Mamma og pappa ble kalt inn på teppet i barnehagen her om dagen. Vissnok så drive rjeg å klyper de minste barna... Skjønner ikke hva de snakker om. jeg skal jo bare kose veldig hardt. Vel disse foreldrene mine påstår at det samme problemet har vi hjemme også, i tillegg til biting.. ja ja, jeg vokser det vel av meg kanskje. 
Related Posts with ThumbnailsBlogglisten

5 kommentarer: